Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Complimentjes maken blij

“Jij bent erg oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig”, was het compliment dat Lauri mij vanuit haar ‘complimentenloket’ gunde. Iedereen die vandaag  op het festival terrein bij het Plein van de Innerlijke Vrede ook maar een blik op het kleine houten hokje werpt kan een welgemeend complimentje verwachten.
Door: Merijn Middelweerd

“Mensen reageren behoorlijk positief op mijn complimentjes. Blijdschap voelen, en mensen laten verwonderen, daar doen wij het voor”, vertelt Lauri, lid van Theatergroep Auth&Tiek mij. Ik zie de puntjes van twee laarzen onder het houten hokje vandaan komen en merk dat het dak stevig is vastgebonden met een stuk touw. “Ik sta hier prima, hoor, en ook droog. Hoewel ik de voorkeur geef aan lekker te kunnen bewegen tijdens een van onze straattheater acts, doet mij dit ook goed. En al helemaal op een dag zoals vandaag.” 

Waar Lauri haar pluimen vandaan haalt? “Ik heb geen arsenaal klaarliggen. Ze komen gewoon vanzelf in mij op.” Want iedereen bezit wel een eigenschap dat een complimentje waard is. Wil je ook een loftuiting in ontvangst nemen? Loop dan vooral even langs Lauri’s loketje naast het Local Heroes podium. 

Reacties (0)

Reageer

Reactie toevoegen