Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

De vrijheid van Superstijl

Dit jaar introduceert het Bevrijdingsfestival Groningen ‘Dansen bij de Bus’ als nieuw, volwaardig podium. In de overdekte tent op het grasveld achter het Noorderpoortcollege is plek voor 1000 bezoekers, ruim voldoende voor een mooi dansfeest!

Naast grote namen als Don Diablo en Boemklatsch staat ook Superstijl op het programma. Het concept van Superstijl past perfect op een festival waar we de vrijheid vieren: het publiek mag namelijk volledig zelf kiezen wat ze willen horen! Elk kwartier kan er opnieuw gestemd worden wat voor stijl er door de DJ gedraaid moet worden. Stemt de meerderheid voor disco dan wordt het disco, maar als de meerderheid een kwartier later voor balkan beats kiest wordt de disco hier onmiddellijk voor ingeruild. Hier vind je een lijst met alle keuzes die je hebt, dat zijn er zoveel dat ik er maar niet aan begonnen ben om ze te tellen.

Stemmen kan met een stempas die je ter plekke krijgt, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om via je smartphone te stemmen. De app daarvoor kun je alvast downloaden, je vindt hem hier.

Het leuke aan Superstijl is niet alleen dat je als publiek zelf kan kiezen wat je wil horen, maar ook dat je gedurende de twee uur dat ze draaien hoogstwaarschijnlijk een enorm genre aan stijlen voorbij hoort komen. Saai wordt het dus absoluut niet!

Oefen alvast even via Youtube (zie onderstaand filmpje) en kom op 5 mei dus tussen 17:30 uur en 19:30 uur naar Dansen bij de Bus om samen met Superstijl de (keuze)vrijheid te vieren!

Door: Marinke Kerkhoff

Superstijl 1 player mode.avi

Reacties (0)

Reageer

Reactie toevoegen