De Sena Performers Stage hebben we mede te danken aan partner Sena – de naburige rechtenorganisatie voor artiesten en producenten. Het podium wordt gehost door BreakNorth, een jong hiphop radio- en videocollectief uit Groningen. Tussen de acts door zorgen zij voor entertainment én diepgang. Net als de artiesten zelf, die veelal ook het onderwerp vrijheid aansnijden in hun teksten.

OVER SENA

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van Sena een vergoeding als hun muziek in het openbaar wordt gedraaid. Elke dag zet Sena zich in voor de rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 28.000.

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties af bij Sena. Als organisatie zonder winstoogmerk betaalt Sena de geïncasseerde gelden tegen zo laag mogelijke kosten door. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

Sena werkt op basis van de Wet op de naburige rechten en is gevestigd in Hilversum. Voluit staat Sena voor Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten.

 

Hieronder vind je de hele line-up van het festival. Gebruik het filter om te kiezen welk podium je wil bekijken.

Filteren

Tom Walker

Main Stage

Thomas Azier

Main Stage

Oes

Sena Performers Stage

Rooks

Sena Performers Stage

SYML

Main Stage