Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Debattle-Challenge 2012 “Vrijheid geef je door”

14 maart 2012

Is freestylen jouw ding en denk jij jouw eigenheid op een podium voor een publiek van meer dan 2.500 mensen te kunnen laten zien? Geef je dan vóór 20 april 2012 op voor de Debattle-Challenge 2012 en freestyle tijdens het Bevrijdingsfestival de hoofdprijs van € 250,- bij elkaar!

Op 5 mei wordt de debattle-challenge gehouden in de Urban Area op het hoofdveld bij de drafbaan in Groningen. De battle is dit jaar in een nieuwe vorm gegoten en bestaat uit drie rondes:

Winnaar Debattle Challenge 2011 Haas met Lange Frans
Winnaar Debattle Challenge 2011 Haas met Lange Frans

Ronde 1 bestaat uit maximaal acht deelnemers. Je laat jezelf horen en zien in één minuut. De invulling is geheel naar eigen keuze. Er kan ook beeldmateriaal worden ingezet.

Ronde 2 bestaat uit vier halve finalisten. De door de jury gekozen deelnemers uit de eerste ronde nemen het tegen elkaar op met een battle over een vooraf gekozen stelling over vrijheid met als thema: Vrijheid geef je door.

Ronde 3 wordt uitgebattled door de twee finalisten. Naar aanleiding van een debat dat op het podium gehouden wordt, maken de finalisten een freestyle-rap en laten die direct na het debat horen.

                   Hoofdprijs €250

Stuur je aanmelding naar: dorien@bevrijdingsfestivalgroningen.nl met als onderwerp:
Debattle-Challenge 2012. Om een goede selectie te kunnen maken willen wij het volgende van je ontvangen: biografie, een download of Myspace link van recent (battle-)materiaal, je huidige bezigheden en een omschrijving van je ambities. Zit je in een groep, omschrijf dan jouw aandeel in het werk van de groep. De geselecteerde deelnemers worden op 21 april bekend gemaakt.

Check de voorwaarden vóór je je opgeeft!

– je bent beschikbaar op 5 mei 2012
– je hebt affiniteit met de battles die aan bod komen (debattle, freestyle battle)

Meer nieuws