Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Costa del Sol in het Stadspark!

4 mei 2016

We hebben het er al een paar dagen over: we gaan een stralende editie tegemoet! Dankzij dat én wat extra zand op de Drafbaan kun je hier en daar een ware strand-ervaring beleven. De condities zijn perfect om met zijn allen de vrijheid te vieren! 

Na het Kingsland festival dat een week geleden in het park plaatsgevonden heeft, is er om de bodem weer wat beter begaanbaar te maken maar liefst 100 kubieke meter droog zand over de Drafbaan gestrooid. Geen modderpoelen dus! 

Het wordt warm en zonnig weer, vergeet niet om zonnebrandcrème mee te nemen en drink genoeg water! Het is toegestaan om een leeg(!) flesje mee te nemen, deze kun je gratis vullen bij de twee watertappunten van Waterbedrijf Groningen, bij de ingang van de Drafbaan en bij het Local Heroes podium. Eigen drank meenemen is niet toegestaan (zelfs geen water, omdat er dan ook een alcoholhoudende drank in het flesje kan zitten). Zelf eten meenemen mag wel. Lees voor de gedachte hierachter het stuk 'het publiek als hoofdsponsor.'

Denk er ook aan dat het 's avonds nog wel wat kan afkoelen, neem vooral een trui mee. 

En, nieuw: dit jaar naast kassa's ook muntautomaten (pin). Bij de kassa's op het hoofdveld zijn er afzonderlijke pin en contant kassa's. Op de rest van het terrein kun je bij ELKE kassa zowel contant betalen als pinnen, contactloos zelfs!

We hopen jullie allemaal te zien morgen en wensen jullie een hele fijne dag!

Meer nieuws