Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Een kijkje achter de schermen van Bevrijdingsfestival Groningen

22 maart 2012

Na de lancering van de vernieuwde website introduceren wij vandaag onze nieuwste toevoeging: de blog. In de weken voorafgaand aan 5 mei zullen wij hier een kijkje achter de schermen van dit bijzondere fesival laten zien. Want het Bevrijdingsfestival Groningen is niet zomaar een feestje. "Het is een feestje met inhoud", aldus Directeur Diederik van der Meide: “Het is een leuk muziekfestival, maar het gaat wel ergens over. Er is een reden dat je het feest viert.”

De blog zullen we aangrijpen om het verhaal achter het festival te vertellen, door middel van interviews met medewerkers, artiesten en andere betrokkenen zoals de burgemeester van Groningen en organisaties als Amnesty International. Ook zullen er videos te zien zijn van de Debattle Tour langs middelbare scholen in de Provincie en zal de opbouw van het festival stap voor stap te volgen zijn in de vorm van een fotoverslag.

Niet alleen zorgen wij zelf voor de inhoud, ook vragen we onze bezoekers om mee te denken en hun mening te geven. Daarnaast maak je kans op prijzen zoals cd's van artiesten die dit jaar zullen optreden en andere goodies. Reageren kan onder aan elk bericht. 

Tot ziens op onze blog!

Meer nieuws