Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Weide Wereld krijgt eigen foodtruckfestival

30 april 2018

Dit jaar krijgt Weide Wereld haar eigen mini-foodtruckfestival. Meerdere trucks komen samen op het terrein om bezoekers te voorzien van een breed aanbod aan eten en drinken uit alle hoeken en windstreken.

Zo is er La Ca Vietnamese Delicatessen, die in Groningen inmiddels bekend staan om hun unieke Vietnamese broodjes. Voor de liefhebbers van pittig eten komt de Javaanse Blusbus, de festivaluitbreiding van het Javaans Eetcafé. Nog meer exotisch eten wordt verzorgd door Jasmijn, waar iedereen Noord-Afrikaanse hapjes kan proeven.

Ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn die het standaard festival-eten naar een hoger niveau tillen. Zo verwachten we heerlijke biologische burgers van de Burgerwacht en kip in alle soorten en maten om je vingers bij af te likken van Cow & Chicken.

Voor iedereen die dorst heeft gekregen van al het lekkers, staat de Leffe Speciaalbier Truck klaar. Hier kun je terecht voor speciaalbieren die voor de gelegenheid worden geschonken in een festivaluitvoering van het traditionele 'speciaalbierglas'. Voor de niet-bierliefhebbers is er Fris en Rein, waar ze de beste cocktails voor je bereiden om de ervaring compleet te maken!

Voor de zoetekauwen zijn De Waffelbakkerij, De Poffenier en Bolletjes IJs the place to be. Zin in een kop goede koffie of thee? Dat vind je bij In 2 Coffee, waar vanuit een 31 jaar oude Piaggio Age, een ware barista de lekkerste warme dranken serveert. 

(c) Michel Velt
(c) Michel Velt

Meer nieuws