Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Informatiemarkt 2016: ruimte voor lokale initiatieven rondom vluchtelingenopvang

13 februari 2016

De informatiemarkt is al enige jaren een vast onderdeel van het Bevrijdingsfestival Groningen. Ideële en politieke organisaties krijgen de mogelijkheid een kraam of plek te huren om informatie te verstrekken. Tevens is er beperkte ruimte beschikbaar voor instellingen en/of bedrijven met een commercieel doel.  Dit jaar is er extra ruimte voor particuliere initiatieven met betrekking tot vluchtelingenopvang!

De informatiemarkt zal te vinden zijn bij de wandelpaden van de ovale vijver in het Voorpark en bij de ingang van de Drafbaan. Deelnemers wordt gevraagd om het publiek actief te betrekken bij de markt. Geïnteresseerden kunnen voor deze dag al een plek huren vanaf € 35,- exclusief BTW. Snel beslissen is geboden, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De deadline is vrijdag 1 april 2016.

Tevens willen we dit jaar extra ruimte creëren voor particuliere initiatieven met betrekking tot vluchtelingenopvang. Op het Plein van de Vrijheid zal er plek zijn voor een aantal initiatieven. Met uitzondering van de verkoop van eten en drinken staan we open voor alle ideeën. 

Voor meer informatie en het aanmeldformulier kunt u een e-mail sturen naar:
Lotte Dijkstra - markt@bevrijdingsfestivalgroningen.nl 

Meer nieuws