Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Kitty Daisy & Lewis bevestigd, programma Main Stage compleet!

24 april 2015

Kitty Daisy & Lewis zal op 5 mei om 19:30 uur op de Main Stage spelen. Als vanavond de winnaar van de POPgroningen Talent Award bekend is, die op het Local Heroes podium zal spelen, is het programma compleet!

Kitty Daisy & Lewis zijn twee zussen en een broer uit Dunham, Engeland. Vroeger luisterde het drietal veel naar Amerikaanse rootsmuziek. In hun eigen muziek combineren ze blues, country, hillbilly en bluegrass op een zeer energieke en aanstekelijke manier - dat wordt op 5 mei gegarandeerd een feestje!

Eerder bevestigd voor de Main Stage zijn Selah Sue, Jett Rebel, Chef'Special, La Pegatina, Intergalactic Lovers, Swinder, Puggy en The Dodos.

Vanavond wordt het programma van het hele festival definitief compleet, tijdens de POPgroningen Talent Award. De winnaar daarvan zal op 5 mei op het Local Heroes podium optreden. Het gaat vanavond tussen Vikings In TibetMarble HeartHans Hannemann en Oes

De finale van de POPgroningen Talent Award vindt plaats in VERA en is gratis toegankelijk! Meer informatie vindt je hier.

Kitty, Daisy & Lewis - Baby Bye Bye

Meer nieuws