Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Mobiele website, tijdschema, app en livestream

4 mei 2012

Nog 24 uur te gaan voordat Bevrijdingsfestival Groningen losbarst. De vernieuwde website, handouts, de Twoppy app en de livestream zorgen ervoor dat je zowel thuis als op het festivalterrein toegang hebt tot het tijdschema en op de hoogte blijft van het laatste nieuws.  

De vernieuwde website van Bevrijdingsfestival Groningen is responsive. Dat wil zeggen dat deze zich aanpast aan het formaat van het apparaat waar de website op bekeken wordt. Zowel op de PC thuis, de laptop, de IPad en de smartphone is de website eenvoudig en snel te navigeren. 

Op 5 mei kan - door middel van een 'now playing' applicatie op de voorpagina -  op de voet worden gevolgd welke acts op dat moment spelen. Ook zal er een livestream te zien zijn, met beelden van het festivaltterein. gefotografeerd vanaf het Gasuniegebouw.

Twoppy
Twoppy

Twoppy app en handouts

De programma's van alle Bevrijdingsfestivals in Nederland zijn ook te vinden op een handige Twoppy app. De gratis app van Bevrijdingsfestival Groningen is te downloaden op http://m.twoppy.com/bfgroningen/. Inloggen kan via Facebook, Twitter, Linkedin of een Twoppy account.

Op het terrein zelf worden handouts uitgedeeld, met daarop het tijdschema en de plattegrond. Ook worden er verspreid over het Stadspark overzichtsborden geplaatst.Kan je niet wachten tot morgen? Het tijdschema is ook te downloaden als PDF bestand, bovenaan het tijdschema op de website. 

Let op: op de handouts en de overzichtsborden staat een fout op het tijdschema: op het Plein van de Vrijheid begint Skip&Die om 22.00 ipv. 21.15. Van 21.15 tot 22.00 draait DJ Tommi Benders.  

Meer nieuws