Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Nieuwe website Bevrijdingsfestival Groningen

1 februari 2012

Over een paar weken wordt de nieuwe website van Bevrijdingsfestival Groningen gelanceerd. Samen met iWink is er de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuw ontwerp en vormgeving, die onder andere erg geschikt is voor het gebruik van sociale media en goed te bekijken is op je mobiele telefoon. Ook komt er een Blog waarop we je op de hoogte houden van alle activiteiten en voorbereidingen rondom het Bevrijdingsfestival en waar je interviews kan lezen met artiesten en leden van de organisatie.

Liberty Chocolate win-actie

Om de komst van de website alvast te vieren hebben we een speciale win-actie opgezet op de Facebook pagina van Bevrijdingsfestival Groningen voor onze (toekomstige) likers. Als je onze Facebookpagina tussen 1 februari en maandag 6 februari leuk vindt, maak je kans op één van de 8 (h)eerlijke Tony's Chocolonely Liberty Chocolate pakketten. Als je onze Facebookpagina (al) leuk vindt, daarna het bericht deelt met je vrienden en zorgt dat ze de pagina liken, maar je zelfs nog meer kans.

De Liberty Chocolate repen staan symbool voor de vrijheid. Tijdens de bevrijding in 1945 werd er door de geallieerde soldaten chocolade uitgedeeld, daarmee staat chocolade symbool voor de vrijheid. De Liberty repen zijn slaafvrij en worden geproduceerd door Tony's Chocolonely. Daarmee wordt een directe link gelegd tussen vrijheid toen en vrijheid nu: vrijheid geef je door!

Meer nieuws