Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Reminder: geef je op voor de Debattle-Challenge 2012

15 april 2012

Bevrijdingsfestival Groningen is nog steeds op zoek naar deelnemers voor de Debattle Challenge 2012 'Vrijheid Geef je Door'! 

Is rappen jouw ding en denk jij jouw eigenheid op een podium voor een publiek van meer dan 2.500 mensen te kunnen laten zien? Geef je dan vóór 20 april 2012 op voor de Debattle-Challenge prijs 2012 en rap tijdens het bevrijdingsfestival de hoofdprijs van € 250,- bij elkaar!

Op 5 mei wordt de debattle-challenge gehouden in de Urban Area op het hoofdveld bij de drafbaan in Groningen. De batlle is dit jaar in een nieuwe vorm gegoten en bestaat uit drie rondes:

Ronde 1 bestaat uit maximaal acht deelnemers. Je laat jezelf horen en zien in één minuut! De invulling is geheel naar eigen keuze. Er kan ook beeldmateriaal worden ingezet.

Ronde 2 bestaat uit vier halve finalisten. De door de jury gekozen deelnemers uit de eerste ronde nemen het tegen elkaar op met een battle over een vooraf gekozen stelling, namelijk: “Ik mag zeggen wat ik wil, dat is mijn vrijheid!”

Ronde 3 wordt uitgebattled door de twee finalisten. Hier moet het thema van het jaar in de beste vorm worden gegoten: 'Vrijheid geef je door'. 

Hoofdprijs €250

Stuur je aanmelding naar: dorien@bevrijdingsfestivalgroningen.nl met als onderwerp: Debattle-Challenge 2012

Check de voorwaarden vóór je je opgeeft: 
– je bent beschikbaar op 5 mei 2012
– je hebt affiniteit met de battles die aan bod komen (debattle, freestyle battle)

Om een goede selectie te kunnen maken willen wij het volgende van je ontvangen: Biografie, een download of myspace link van recent (battle-)materiaal, je huidige bezigheden en een omschrijving van je ambities. Zit je in een groep, omschrijf dan jouw aandeel in het werk van de groep. De geselecteerde deelnemers worden op 21 april bekend gemaakt, er wordt een reservelijst gehanteerd. We wensen je veel succes! 

Meer nieuws