Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Huisregels

Het festival kent een aantal standpunten op het gebied van gedrag van de bezoekers.

Gedrag

Gedrag passend bij het karakter van het festival wordt zeer op prijs gesteld. Groepskenmerkende en/of negatief sfeerbepalende kleding is niet toegestaan. Wanneer de bezoeker zich niet houdt aan de aanwijzingen van de organisatie of beveiliging kan hij/zij van het festivalterrein worden verwijderd.

Het is niet toegestaan om drugs, glaswerk, blik, plastic flessen, messen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen naar het festivalterrein.

Eigen risico

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. 

Alcohol

Eenieder die zich op het festivalterrein bevindt kan worden verzocht zich te legitimeren. Dit in elk geval bij twijfel omtrent de leeftijd bij de verkoop van alcoholische dranken. Dit wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar. Haal op vertoon van een geldige ID kaart een 18+ polsbandje bij de bar! 

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om (fris)drank (in glas, karton, blik of plastic) mee te nemen naar het festivalterrein. Bij de ingang worden bezoekers hierop gecontroleerd en bij ontdekking zal men afstand moeten doen van de goederen. Het is wel toegestaan om je eigen eten mee te nemen. 

Huisdieren

Huisdieren zijn op het festivalterrein niet toegestaan.

Vervoer

Fietsen en auto’s zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenrekken bij de ingangen. Parkeren van auto’s dient plaats te vinden op de door de verkeersregelaars aangegeven plekken. Fout geparkeerde voertuigen kunnen worden weggesleept / verwijderd. 

Foto- en filmopnames

Tijdens het evenement worden foto- en filmopnames gemaakt. Bezoekers geven door betreding van het festivalterrein toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden. 

Flyers

Het zonder onze schriftelijke toestemming verspreiden van flyers of andere zaken op en rond het festivalterrein is verboden.

Toiletten

Het gebruik van de toiletten op het festivalterrein is verplicht, wildplassen is verboden. Het gebruik van de dixi's is gratis, voor het gebruik van de toiletten op de Drafbaan kun je voor een halve munt (€1,25) een 'plasse-partout' kopen.