Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

Office facts

Waar kan ik me melden?

In je rooster staat het tijdstip waarop we je bij de Crew Office verwachten.
Let op! Dit jaar kun je je zowel op de Drafbaan als in het Voorpark melden, kijk goed op je rooster waar we je verwachten:

  • Crew Office Samponhuis (Concourslaan 10) is op 5 mei geopend van 09.00 uur tot 02.00 uur.
  • Crew Office Voorpark (Verzetstrijderslaan 2) is op 5 mei geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Kom op tijd, omdat het wel eens druk kan zijn; onderweg en bij ons. De route naar de Crew Office vind je hier

Wat ontvang je?

In je accreditatie e-mail staat waar je recht op hebt. Iedereen krijgt een polsbandje en een crew T-shirt. Daarnaast heb je, afhankelijk van de werktijden, recht op lunch, diner en/of een snackpakket.

Nieuw dit jaar is het E-ticket. Neem deze mee naar de Crew Office zodat we je makkelijk kunnen inchecken. Dit mag uitgeprint, maar ook op je mobiele telefoon. Op deze manier kunnen we makkelijk overzicht houden van wie zich heeft gemeld. Je begintijd wordt op deze manier ook geregistreerd. Let op! Afmelden graag ook bij de Crew Office in het Samponhuis.

Wat is de vergoeding voor het werken op Bevrijdingsfestival Groningen?

Er zijn verschillende vergoedingen mogelijk voor je werk op Bevrijdingsfestival Groningen.

Verenigingen
Leden van verenigingen krijgen zelf niet betaald, maar de vereniging krijgt na het festival een vergoeding voor de inzet van de leden.

Particulieren
Werk je voor jezelf dan ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Dit is 4,50 euro per uur. Vrijwilligersvergoedingen zijn vrijgesteld van loonbelasting; je hoeft de vergoeding niet op te geven bij je aangifte inkomstenbelasting. Wat je ontvangt, mag je dus houden.
Werk je meerdere dagen? Dan is het mogelijk dat je boven de maximale bedragen voor een vrijwilligersvergoeding uit komt. In dat geval kom je tijdelijk bij ons in loondienst.
Voor zzp'ers is het ook mogelijk te factureren. Voor meer informatie en factuurgegevens kun je mailen naar personeel@bevrijdingsfestivalgroningen.nl.

Wat moet ik precies doen?

Bij je rooster heb je een instructie ontvangen, lees deze goed door. Je krijgt ook nog een instructie van je leidinggevende. Voor horecavrijwilligers is dit bij de bar; anderen verzamelen zich bij de Crew Office waar de leidinggevende je komt ophalen.

Handige informatie

Jassen en tassen kun je meenemen naar je werkplek. Vergeet geen warme kleding (of regenkleding) mee te nemen; na zonsondergang is het nog altijd behoorlijk koud op 5 mei!

Rooster / werktijden

Als medewerker vragen we je om enige flexibiliteit: het kan zijn dat je wordt gevraagd om wat langer (maximaal een uur) door te gaan of op een andere plek in te vallen. Alle extra gewerkte uren worden natuurlijk bijgehouden door je leidinggevende en worden uitbetaald.

Moet ik me na mijn dienst afmelden?

Ja, dit is anders dan de afgelopen jaren. Om je eindtijd goed te registreren, kun je je afmelden bij de Crew Office in het Samponhuis. Hier horen we ook graag wat je ervaring was met het werken, zo kunnen we ons blijven verbeteren. In de Crew Office wacht ook nog een laatste frisje/biertje/wijntje.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren auto
Vanaf dit jaar parkeer je je auto op de parkeerplaats van de Gasunie, de routebeschrijving vind je verderop in de crewgids. Daar staat ook een looproute in naar het Samponhuis, waar je je kunt melden. Let op; het is goed mogelijk dat je daardoor langer onderweg bent dan anders, houd daar rekening mee. Als je met de auto komt, mag je je ook bij het Samponhuis aanmelden in plaats van het Voorpark.

Parkeren fiets
Zoals gebruikelijk is er bij het Samponhuis de mogelijkheid om je fiets backstage te parkeren.
In het Voorpark is dit niet backstage mogelijk, daarvoor kun je wel de openbare fietsenrekken gebruiken in de omgeving.

Ziek

Als je onverhoopt ziek wordt of niet kan, meld je dan zo snel mogelijk af. Tot en met 3 mei kan dit via het e-mailadres personeel@bevrijdingsfestivalgroningen.nl, daarna alleen telefonisch.

De Crew Office is bereikbaar van 1 tot en met 6 mei op: 06 50444284 op de volgende tijden:
- 1 t/m 3 mei van 10.00-17:00 uur;
- 4 mei van 10.00-19:00 uur;
- 5 mei 09.00-02.00 uur;
- 6 mei van 12.00-18.00 uur.

Zorg dat je iemand aan de lijn krijgt, dus geen sms’jes, appjes of voicemail berichten!