ETEN & DRINKEN

Op het festivalterrein zijn allerlei eettentjes te vinden. Natuurlijk kun je er terecht voor bijvoorbeeld patat, pizza, hamburgers en kebab, maar denk ook aan biologische producten of de Aziatische, Mexicaanse of Marokkaanse keuken. Bij de barren is water, fris, bier en wijn te krijgen.

Pin-only

In 2019 gaat Bevrijdingsfestival Groningen over op pin-only. Dat betekent: geen dubbele wachtrij meer voor munten en de bars. Bij elke bar staan voldoende pinautomaten om snel en veilig mee te betalen. Daarnaast is het veel milieuvriendelijker; het scheelt maar liefst een kuub aan plastic munten.

Alleen contant geld bij je? Geen paniek: er blijft een mogelijkheid om met contant geld te betalen. Bezoekers kunnen daarvoor een eenmalige kaart aanschaffen waarop geld gestort wordt. Bij de bars en eetgelegenheden kan met deze pas betaald worden.

Onze bezoekers zijn al jaren onze ‘hoofdsponsor’: met de opbrengst van het eten en drinken kunnen wij de podia bouwen, de artiesten boeken en onze medewerkers betalen. We hopen dan ook dat je van onze uitgebreide catering gebruik maakt, maar het is wel toegestaan om je eigen eten mee te nemen. (Fris)drank (in glas, karton, blik of plastic) mag niet mee. Bij de ingang worden bezoekers hierop gecontroleerd en wordt het in beslag genomen.

GEEN 18? GEEN ALCOHOL

Op Bevrijdingsfestival Groningen wordt er geen alcohol verkocht aan bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Mocht een barmedewerker twijfelen aan je leeftijd, dan behoudt hij of zij het recht om geen alcohol te schenken. Wil je gedoe aan de bar voorkomen? Haal dan, op vertoon van je ID,  een 18+ polsbandje bij de bar.