Pin-only

In 2019 gaat Bevrijdingsfestival Groningen over op pin-only. Dat betekent: geen dubbele wachtrij meer voor munten en de bars. Bij elke bar staan voldoende pinautomaten om snel en veilig mee te betalen. Daarnaast is het veel milieuvriendelijker; het scheelt maar liefst een kuub aan plastic munten.

Alleen contant geld bij je?
Geen paniek: er blijft een mogelijkheid om met contant geld te betalen. Op twee plekken op het festivalterrein (bij de hoofdentree op de Drafbaan en bij de Kids Area/Weide Wereld) kan met contant geld een zogenaamde cashcard aangeschaft worden. Je betaalt een klein bedrag voor deze kaart van €1,50. Vervolgens kun je hier contant geld op laten zetten, waarmee je overal op het festivalterrein bij de pinautomaten kan betalen.

Restitutie
We bieden de mogelijkheid om het geld dat overblijft op de kaart, terug te vragen. Hiervoor dient er minimaal € 2,50 op de kaart te staan. Hoe werkt dit? Klik hier om jezelf te registreren. Vul hier je gegevens in en je krijgt zo snel mogelijk na 12 mei je geld teruggestort op je IBAN nummer.

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Stap 1: Klik op deze link
Stap 2: Vul alle gevraagde gegevens in
Stap 3: Druk op verzenden

Je e-mailadres wordt gevraagd voor het geval we nog contact met je moeten opnemen omtrent de restitutie.

Let op: je kan restitutie aanvragen tot 12 mei 2019. Er moet nog minstens €2,50 op je cashcard staan om het geld terug te kunnen krijgen.