Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

Ben Howard

Ben Howard is een Engelse singer-songwriter met een uniek repertoire en geluid. “Knappe jongen die uit zo’n uitgewrongen genre nog iets nieuws kan peuren.” (Lowlands) “Zijn dynamische stem, van zowel hoog naar rauw en intens, en innemende voorkomen maken dit een bijzondere performer.” (Rotown)

Ben Howard heeft samen met zijn band al meerdere keren het Groningse publiek weten in te pakken. Vorig jaar liet hij een onuitwisbare indruk achter tijdens Eurosonic, was hij het voorprogramma van Angus & Julia Stone en speelde hij in november voor een uitverkochte Kleine Zaal in de Oosterpoort. Op de dag van zijn optreden werd hij verrast met een flashmob: terwijl hij rustig een akoestische sessie aan het opnemen was in het centrum van Groningen kwamen er ineens honderden mensen aanlopen. Bekijk de video hieronder!

Dat Ben Howard een speciale band heeft met Groningen mag duidelijk zijn. Bereid je daarom voor op een knallend optreden met veel nummers van het in 2011 verschenen album 'Old Pine', waaronder de hits 'Keep your head up' en 'Only love'.

« terug naar artiestenoverzicht