Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

Boaz van de Beatz

Maak kennis met de nieuwe revelatie van het producer vakmanschap. Boaz van de Beatz won drie maal achter elkaar de State Award voor 'Beste Producer' en is de man achter het succes van o.a. het Nouveau Riche label.

Boaz de Jong - beter bekend als Boaz van de Beatz - heeft een lijst van nummers om je vingers bij af te likken; samenwerkingen met Mr.Polska, The Partysquad, Jebroer, Ronnie Flex en Yellow Claw hebben geresulteerd in hitsingles zoals 'Hausa Wausa', 'Allermooiste Feestje', 'Krokobil' en 'Nooit Meer Slapen''. Met 36+ miljoen views op YouTube is zijn fanbase enorm en groeiende. Ook internationaal werkt hij samen met o.a. Major Lazer, Pharrel Williams en Sean Paul. 

Recentelijk is zijn vier tracks tellende 'Flontie Stacks EP' uitgekomen op het Amerikaanse label Mad Decent / Jeffree's van Diplo. De EP bestaat uit verbazingwekkende geluiden en is het best te typeren als een energieke en unieke mix tussen Juke, Pop, Trap en Hardstyle. Met zijn vooruitstrevende en unieke sound heeft Boaz van de Beatz een voorsprong op de rest van de muziekwereld opgebouwd! 

Diplo - CROWN (feat. Boaz van de Beatz, Mike Poser & RiFF RAFF)

Mr. Polska - Vlammen (Totally Summer Anthem) (prod. Boaz v/d Beatz)

The Partysquad & Boaz van de Beatz - Oh My (Club Mix)

« terug naar artiestenoverzicht