Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

De Règâhs

De Haagse flamingogroep De Règâhs is wereldberoemd in hun stad en verovert ook steeds meer de harten van de mensen daarbuiten. Ze maken naar eigen zeggen "100% flamingo":  een combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek met traditioneel Haagse liedjesteksten vol humor.

De Règâhs trokken door het land met hun theatershows The Hague Olé (2011/2012) en Carmuh (2013/2014) en wisten daarmee vele muziek-, theater- en taalliefhebbers te raken. Tijdens de theatershows vertellen De Règâhs in woorden en muziek een eigen verhaal. Werkelijkheid en fictie lopen moeiteloos door elkaar en er valt voor de goede verstaander heel wat te lachen.

Ook de landelijke media hebben De Règâhs ontdekt. Dat leidde tot lovende recensies in o.a. De Volkskrant, een uitgebreid interview en optreden in tv-programma De Wereld Draait Door en bij Paul de Leeuw en in radioprogramma’s als de ochtendshow van Giel Beelen en De Gouden Uren van Daniël Dekker.

Momenteel treden ze veel op met hun theatershow 'Spéluh,' maar een optreden op Bevrijdingsfestival Groningen paste gelukkig nog wel in hun agenda! 

De Règâhs - Pechvogel

« terug naar artiestenoverzicht