Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

Stepherd & Skinto

Op zichzelf staand zijn Stepherd en Skinto al echte podiumbeesten, maar wanneer de twee Nouveau Riche rappers hun krachten bundelen, ontstaat er vuurwerk! Zalen worden op hun kop gezet door de energie, bijzondere chemie en het aanstekelijke plezier dat Stepherd & Skinto uitstralen. 

Skinto maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit met zijn aanstekelijke, energieke raps en zang met Jamaicaanse tongval. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Dit podiumbeest speelde voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap en Solar, maar weet zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase.

Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche. Hij is de 'Funk Soul Brother' van het label en maakt zowel energieke elektronische tracks met Boaz van de Beatz als soulvolle oldschool hiphop met een discogevoel.

Als duo presenteren Stepherd & Skinto een eigen programma voor muziekzender XITE en brachten de gezamenlijke EP 'Mooiboy Fissa' uit via Nouveau Riche Music. Met 'Brak Obama' scoorden ze een geweldige hit. Genoeg ingrediënten voor en goede fissa in Groningen! 

Stepherd & Skinto - Brak Obama (prod. Project Money)

« terug naar artiestenoverzicht