Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

Ambivalenz

Ambivalenz is een Gronings DJ en producers duo. Ze houden van donkere techno en rauwe elektro en streven ernaar om het gevoel van een donkere, zweterige undergroundclub te combineren met de adrenaline en het gevoel dat je tijdens een festival hebt. 

Door artiesten als Boys Noize, Justice, Gesaffelstein, 2ManyDJ's werd bij Ambivalenz de liefde voor electro geboren. Geen hokjes, geen voorwaarden, alleen maar liefde en passie voor de muziek. Het Nederlandse duo bestaat uit Limuel Mulder en Alexander Smit en mixen house beats, techno ritmes en electro synths. Afgelopen zomer traden ze onder andere op in China, waarbij ze op de Chinese Muur speelden als onderdeel van het YinYang Music Festival.

De sets van Ambivalenz staan voor diversiteit en dynamiek binnen de elektro. En: "Daarnaast proberen wij via de muziek een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. Iedereen moet zich helemaal kunnen verliezen in het moment. De muziek spreekt voor ons en wij willen de liefde die wij hebben, voor deze muziek, overbrengen op het publiek" (bron: interview met 3voor12groningen). Wat is er mooier dan dat, op 5 mei! 

Ambivalenz Liveset YinYang Music Festival

« terug naar artiestenoverzicht