Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2015, Stadspark Groningen Vfonds

« Alle artiesten

Jonna Fraser

Door zijn brede muzikale opvoeding laat de goedlachse Jonna Fraser zich duidelijk beïnvloeden door soul muziek en hiphop uit de jaren '90. Deze brede muzieksmaak en zijn aparte stemgeluid maken hem - nu al - tot een van Nederlands meest veelzijdige hiphopartiesten.

Eind 2014 brengt Jonna Fraser zijn debuut EP ‘Maatje 45’ uit. De free download wordt goed ontvangen binnen de Nederlandse hiphop wereld. In februari van 2015 vertrekt Jonna met delegatie jonge rappers en producers naar Schiermonnikoog om muziek te maken. Dit leidt tot het album ‘New Wave’, dat tijdens het optreden op Lowlands met de gouden status wordt bekroond. De single 'Hoog/Laag' waar Jonna Fraser op mee doet ontvangt bovendien de platina status. 

In september 2015 tekent Jonna Fraser bij het label Noah's Ark. Hij brengt dan de videoclip ‘Hoop Ellende’ uit, samen met labelgenoot Hef, gevolgd door de EP waar dit nummer op staat, 'Alle Tijd.'

De zegetocht is nog lang niet ten einde: in januari wint New Wave de Popprijs, de scene bloeit en dat gaan we op 5 mei zeker zien in onze urban tent!

Jonna Fraser - Hoop Ellende ft. Hef

« terug naar artiestenoverzicht